PRETRAGA

Kvadratura

Cijena

Nekretnina #1731

Nekretnina #1731

550000€

  • Datum: 29.09.2017.
  • Lokacija: Žabljak
  • Kvadratura: 494m2
  • Šifra: 1731
  • Tip: Vila

Zabljak,

Na prodaji Vila koja je  izgrađena 2012. godine. Nalazi se na parceli površine od 2200 kvadratnih metara, sastoji se od 4 etaže i nalazi se u slikovitom području Žabljaka. Smješten na nadmorskoj visini od 1.550 m. Sa placa se pruza panoramski pogled na planine, Crno jezero, sume i grad. Vila je okruzena pješačkim  i biciklističkim stazama, na 15-ak minuta hoda od Crnog jezera.

Na 10 minuta vožnje automobilom nalaze se restorani i ski staze. 

Vila je površine od 494 kvadratnih metara, sa 6 spavaćih soba i kupatila, velikog dnevnog boravak sa  kaminom,kuhinje. U vili se nalaze : sauna sa sobom za opuštanje i jacuzzi, vinski podrum, bilijar i jos jedan prostrani dnevni boravak sa odvojenom spavaćom sobom iz koje se pruza prelijep pogled na planine, kupatilom i toaletom.  

U dvorištu se nalazi rostilj  i uredjena basta za odmaranje. Kuca ima i motorne sanke.

Prilikom izgradnje vile korisceni su  visokokvalitetni materijali, u završnom dijelu  četinarsko drvo , mermeru. Grijanje u kuci je moguce na drva i gorivo. Snabdevanje električnom energijom i snabdevanje vodom su centralizovani, postoji generator i rezervni rezervoar za vodu.

Na placu  postoji nedovršeni objekt površine 120m2 sa zidovima i krova konstrukcija, dvosobna kuca sa kuhinjom, rostiljem i garadznim mjestom.  

Kontaktirajte nas