PRETRAGA

Kvadratura

Cijena

Nekretnina #1649

Nekretnina #1649

57300-282705€

  • Datum: 13.03.2017.
  • Lokacija: Bečići
  • Kvadratura: 22-55m2
  • Šifra: 1649
  • Tip: Stanovi u stambenoj zgradi

Becici,

Na prodaji stanovi razlicitih struktura u kompleksu Sunny Side Resort.

Sunny Side Resort se nalazi 400 metara od mora. Osim bazena, kompleks Sunny Side Resort će imati  ​​wellness centar, finsku saunu, hamam i teretanu, kao poklon koji kompanija daje svojim klijentima.  Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side Villa je rezultat pažljivog izbora lokacije oko 400 metara od mora, s jedne strane, prekrasan pogled na otvoreno more i najluksuznijih poluotoka - St. Stephen , a sa druge strane, pogled na zapanjujući planinski krajolik. Ovo je mjesto gdje se miješaju planinski i morski zrak.

Svaka soba nudi zapanjujući pogled na more, koji pruža ugođaj opuštanja i tišine tokom čitavog boravka u ovom mjestu. Pažljivo odabrane lokacije projekta je savršen za odmor, sve je  u neposrednoj blizini: do plaže možete stići za 8 minuta, do restorana za 10, i prodavnice i apoteke su 5minuta udaljene od kompleksa. Bečići je poznati po svojim restoranima nacionalne kuhinje: svježe ribe i morskih plodova, i specijalitetima od mesa. Ovo je odlično mjesto za plažu i za aktivnosti na otvorenom.

Izgradnja zgrade počela je u aprilu  2016. godine Sunny Side Resort 2 će imati 8 spratova (jedan nivo garaža, i sedam stambene etaže). Svaki sprat  će imati pet apartmana različitih struktura: studio apartmana i apartmana sa jednom ili dvije spavaće sobe. Na zadnjoj etaži je rezerviran za penthouse s panoramskim terasama i otvorenim pogledom na more.

- Jednosobni stan, površine 46,6 m2, sa dnevnom sobom, kuhinjom, kupatiom i spavacom sobom.

- Jednosobni stan, površine 51.89 m2, s dnevnom sobom, kuhinjom, kupatiom i spavacom sobom.

- Jednosobni stan, površine 55.42 m2, dnevnom sobom, kuhinjom, kupatiom i spavacom sobom.

- Prostrani dvosobni stan, površine 68,48 m2, dnevnom sobom, kuhinjom, kupatiom i dve  spavace  sobe. 

Kontaktirajte nas