PRETRAGA

Kvadratura

Cijena

Nekretnina #1492

Nekretnina #1492

295000-320000€

  • Datum: 19.05.2016.
  • Lokacija: Tivat
  • Kvadratura: 120-133m2
  • Šifra: 1492
  • Tip: Stan

Tivat,

Projkat Tivat Heights Villas u mjestu Kavac nadomak Tivta. Za igradnju korišćeni elemenati kao što su kamen i drvo u skladu sa predivnim ambijentom Kavac i Tivatskog zaliva. Svaka Villa sastoji se od po cetri  Apartmana ( Stana), na svakom spratu se nalazi po jedan. Stanovi su pogodni za život tokom cele godine. I ​ljeto i zimu provedite u svojoj oazi mira okruzeni zelenilom. Vile su dizajnirane po inspiraciji na  kalifornijska arhitektonska rešenjia koja karakterišu prirodni materijali (kamen, drvo, gvožđe), veoma visok kvalitet funkcije, veliki unutrašnji prostor, Bay-prozori, prefinjenost detalja. Svaki stan ima svoje parking mjesto koje je ukljuceno u cijenu. Postoji mogucnost kupovine jos jednog parking prostora po cijeni od 11.700 Eru. Svi apartmani su opremljeni energetskim efikasnim HVAC sistemom (podno grejanje, toplotne pumpe, mehaničke ventilacije sa izmenjivačem toplote), ugradjena aluminijumska eloksirana bravarija visokog kvaliteta, funkcionalni ugradni plakari, potpuno opremljena kupatila.

Villa Cadmeia  A2

Prvi sprat  Stan u Villa Cadmeia povrsine 120m2. Sastoji se od dnevne sobe površine 40m2 sa kuhinjom i trpezarijom, potpuno opremljenom najsavremenijim namjestajem i modernom tehnologijom. Glavna spavaće sobe je povrsine 16m2, ima predivan pogled na Tivatska solila i cijeli zaliv. Ova soba ima svoje kupatilo 10m2, potpuno opremljeno.
Apartman ima drugu spavaću sobu za goste i djecu sa 2 odvojena kreveta, veliki ugradni plakar, kao i gostinjsko  kupatilo sa tuš kabinom. Ispred stana je tarasa 30m na koju se izlazi iz dnevnog boravka, glavne spavace sobe i gostinjske sobe. Pogled koji se pruza sa terase ter na more, zaliv i Tivatska solila oduzece Vam dah. Ovaj stan se prodaje se namjesten.  

Cijena :  295.000€  

 Villa Illyria B1

Prizemlje Villa Illyria povrsine 133m2, koje se sastoji Iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom,  tri spavace sobe, dva kupatila i terasom sa pogledom na more i okolinu. Stan se prodaje potpuno namjesten najsavremenijim namjestajem od punog drveta. 

Cijena : 300.000€

Villa Illyria B4

Penthouse povrsine 113m2. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, povrsine 40m2. Prostor dnevne sobe i trpezarije krasi kamin, visoki plafoni i predivan pogled na more, dok kuhinjski prostor ima pogled na sumu i planine. Ovaj stan ima dvije spavace, glavna velika spavaca soba povrsine 16m2 sa svojim kupatilom. u stanu se nalazi jos jedno kupatilo i spavaca soba. Obije sobe imaju izlaz na tarasu sa koje se pruza predivan pogled na more i okolinu. Stan se prodaje namjesten.

Cijena : 320.000€

Kontaktirajte nas