PRETRAGA

Kvadratura

Cijena

Nekretnina #1725

Nekretnina #1725

4000-7000€

  • Datum: 27.04.2016.
  • Lokacija: Budva
  • Kvadratura: 12-358m2
  • Šifra: 1725
  • Tip: Kompleks

Budva,

Kompleks "PORTO BUDVA" na samoj obali mora udaljnosti  20m, sa izlazma na Mediteransku ulicu  i šetalište . Na površini placa od 6.000m2, stambeno-poslovni objekat  površine 27.000m2. Sastoji se od  8 ulaza, 8 liftova, eskalator ,2 etaže parkinga, 2 etaže tržnog centra(8.000m2)  i 9 stambenih etaža (9.800m2) sa raskošnim SPA centrom(2.200m2). Objekti površine od 12m2 do 358m2. Trzni centar je opremljen po najvišim evropskim standardima  kvaliteta ,sa protiv požarnim sistemom, ventilacijom, klimatizacijom, signalizacijom, sistemom video nadzora. Poslovni prostori imaju ulaze i sa ulice kao i sa glavnog šetališta koje vidi ka Starom gradu, udaljenom svega 50m. Poslovni prostori su idealni za butike,restorane, kafeterije, zlatare,banke, prodavnice, suvenirnice, agencije, kancelarije, salone lepote, ordinacije. Smješteni na najatraktivnijoj lokaciji u samom centru grada.

Tipovi stana su: jednosobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i penthausi, sa kojih se pruža predivan pogled na more i Stari grad. Svi jednosobni stanovi imaju 8 m2 terase, a dvosobni 10m2 koje dobijaju na poklon. Pružaju se usluge uredjenja stanova po željama kupaca  Izgradnja objekta se vrši po najnovijim standardima. Za uređenje enterijera koriste se :

-          Spušteni plafoni

-          Rasveta

-          Podno grejanje

-          Hrastov parket prve kategorije.

SANITARIJE:

Villeroy&Boch,Hans Grohe,Balli

        Italijanski granit firme „Travertini“

        Mozaične pločice od italijanskog „Murano“ stakla firme „Valentino“

     FASADA:    

-          Prirodni intalijanski granit firme „Travertini“ bež boje,ukrasi od

-          Prirodnog kamena bele boje,strukturalna fasada sa troslojnim

-          Staklima francuskog proizvodjača „Everest“.

Pri kupovini nekretnine stranim državljanima se omogućava ostvarivanje prava na godišnji boravak sa produživanjem po isteku.

Dobijena je gradjevinska dozvola za etapnu izgradnju po sledećim fazama:

1)Prva faza: Dve etaže garaža i tržni centar 8000m2,rok izgradnje April 2016-April 2017

2)Druga faza: Prva kula,9 spratova sa stanovima,Spa centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom,zona odmora sa kaficima i restoranima,ukupne površine 9800m2.Rok izgradnje:Decembar 2016.-Decembar 2017.(Prijem objekta)           

3)Treća faza: Druga kula sa stanovima,površine 9.800m2.Rok izgradnje:Decembar 2017.-Decembar 2018.(Prijem objekta)          

Novi multi-kompleks “PORTO BUDVA“  predstavlja idealnu poziciju za razvijanje poslova, kao i dom u ekološkoj sredini punoj zelenila, plažama sa plavom zastavom, samom srcu grada, najnovijom infrastrukturom, modernism dizajnom  

Troslojna stakla, velike terase, idealna zvučna i termoizolacija ,garaže, prostrani i dobro isplanirani stanovi sa jedinstvenim pogledom, konforni uslovi za život i odmor...

Sve ovo spada u veliki spisak razloga zašto bi trebalo da kupite stan u Budvi sa živopisnim pogledom sa prozora. Svaki stan sobom predstavlja pažljivo isplaniranu površinu, koja obezbedjuje maksimalnu udobnost , funkcionalnost i pruža potpunu harmoniju. 

Kontaktirajte nas