PRETRAGA

Kvadratura

Cijena

Nekretnina #1542

Nekretnina #1542

2400000€

  • Datum: 15.08.2016.
  • Lokacija: Budva
  • Kvadratura: 1150m2
  • Šifra: 1542
  • Tip: Hotel

Budva,

Hotel AQUAMARIN svojom pozicijom omogućava brzu i nesmetanu komunikaciju kako prema Podgorici, Cetinju, Bečićima, tako i prema Kotoru i Tivtu zato što se nalazi skoro u prvoj liniji sa glavnom magistralom u Budvi, a ipak zaštićen od saobraćajne buke.

Hotel sa svojom površinom od 1150m2 i spoljnom terasom od 40m2, spratnosti Pr+3, nalazi se na placu površine 557 m2. Smeštajni kapaciteti hotela su: 18 apartmana i 6 dvokrevetnih soba pri čemu može da primi od 54 do 84 gostiju sa pomoćnim ležajevima. Što se tiče daljeg proširenja hotela tu postoji mogućnost da se nadogradi još jedan sprat.

Objekat je registrovan za tu vrstu delatnosti i kategorisan je kao mali hotel sa tri zvezdice.

U prizemlju se nalazi pomenuta terasa od 40m2 koja je pokrivena staklenim krovom i zastakljena staklenim panelima i daje mogućnost da bude potpuno zatvorena ili otvorena, restoran, kuhinja sa kompletnom opremom i  pomoćnim prostorijama, centralni ulaz sa recepcijom, šankom i delom  za sedenje, dva toaleta i kancelarije. Ispred hotela postoji parking kao i u krugu placa. Hotel poseduje solarne panele i centralni bojler sa toplom vodom sopstveni bunar sa dodatnom cisternom.

Na svakom od spratova nalazi se po 6 apartmana i po 2 dvokrevetne sobe. Na I spratu je prostorija kaja služi kao spremište za sobarice, dok se na II spratu nalazi sauna. Svaki apartman ima spavaću sobu i dnevni boravak sa kupatilom, a dvokrevetna soba je klasična kao jedna prostorija sa kupatilom.

Udaljenost hotela od plaže je 250m, a od starog grada 2 km.

Iza hotela nalazi se plac ukupne površine 369m2. Na pomenutom placu nalazi se privremeni objekat, otvoreni bazen (prelivajući), koji je bio pušten u rad pred letnju sezonu 2007 godine, dimenzija 12m x 6,5m sa kompletnim imobilijarom  koji koriste gosti hotela. Za sada po vazecem DUP-u na tom placu je dozvoljena gradnja turistickog objekta spratnosti Garaza+Pr+4 gde je bruto kvadratura bez garaze 1000m2.

Kontaktirajte nas