PRETRAGA

Kvadratura

Cijena

Nekretnina #1874

Nekretnina #1874

3700-6800€

  • Datum: 23.09.2019.
  • Lokacija: Rafailovici
  • Kvadratura: 52-161m2
  • Šifra: 1874
  • Tip: Stanovi u stambenoj zgradi

SUNRAF Beach Properties 
Kompleks sa kondo modelom poslovanja 


SUNRAF Beach Properties je savremeni razvojni kompleks sa kondo modelom poslovanja. 
Kondo model poslovanja pruža mogućnost vlasniku smještajne jedinice da bude dio biznisa kompleksa, u konkretnom slučaju SUNRAF Beach Properties. Povoljnosti koje time dobija vlasnik smještajne jedinice su: vlasništvo nad smještajnom jedinicom u kompleksu, prihod od izdavanja smjestajne jedinice, upravljanje i održavanje. 
Kompleks je udobno smješten u mjestu Rafailovići udaljenom od Starog grada u Budvi 5 km, a sastoji se od ima 63 modernih, elegantnih, i  luksuzno opremljenih  apartmana dostupna tržištu za kupovinu i vlasništvo. Od toga 50 apartmana je u prvom redu do mora (front-beach) dok 13 apartmana gleda na baštu i otvoreni bazen kompleksa. 
Kompleks raspolaže sa sledećom strukturom apartmana i garažom: 
 8 Studio apartmana površine od 52m2 do 55m2 
 6 Jednosobnih apartmana površine 53m2 i 66m2 
 42 Dvosobnih apartmana površine od 78m2 do 123m2 
 5 Trosobnih apartmana površine od 123m2 do 138m2 
 2 Penthaus apartmana površine od 151m2 do 161m2 
 36 parking mjesta u zatvorenoj garaži sa auto liftom 

Svi apartmani se prodaju po sistemu ključ u ruke i biće potpuno opremljeni i spremni za useljenje i korišćenje. Apartmani su opremljeni namještajem i opremom po standardima hotelske industrije za hotel od 5 zvjezdica. Savremeno dizajnirani apartmani sadrže prostrane dnevne sobe sa luksuznim kuhinjama, udobne i tihe spavaće zone, savremena kupatila i balkone sa prozračnim kliznim portalima. 
Dnevna soba je udobno opremljena za odmaranje i okupljanje korisnika apartmana. Kuhinje su opremljene: rernom, frižiderom, mikrotalasnom, veš mašinom, mašinom za sudove i sitnim inventarom. Svi apartmani imaju klima uredjaje, Wi-Fi internet, televiziju i sve ostale neophodne uredjaje za svakodnevni boravak u apartmanima. Kupatila su sa podnim grijanjem. Za pristup apartmanima predviđen je kartični sistem dostupa i evidenciji prisutstva, koji između ostalog reguliše uštedu električne energije kada korisnik nije u apartmanu. Studio apartmani i jednosobni apartmani imaju po jedno prostrano kupatilo sa tuš kabinom. U dvosobnim i trosobnim apartmanima se nalaze po dva kupatila sa kombinacijom tuš kabine i kade.

Kontaktirajte nas